Ігрові перехрестя: роман Умберто Еко "Номер нуль" і новела Вільяма Тревора "Столик" - Кабкова, О. (Слово і Час, 2017)
Стаття прагне співвіднести два очевидно відмінні твори італійського та англо-ірландського авторів і спостерегти їхню суголосність у грі ймовірними світами. The paper offers an attempt of comparing two evidently different texts of Italian and Anglo-Irish authors and discovers their concordance in playing with possible worlds. Статья стремится соотнести два очевидно отличные произведения итальянского и англо-ирландского авторов и обнаружить их согласованность в игре возможными мирами.