У вінок Каменяреві. Іван Франко у книжковій графіці - Нестеренко, П. (Слово і Час, 2017)
У статті проаналізовано, якими заходами вшанували ювілей Івана Франка. Розглянуто творчість провідних художників-графіків, котрі зверталися до невичерпної, неосяжної мудрості класика та створювали ілюстрації до його творів. The paper analyzes ways of honoring the anniversary of Ivan Franko's birth. The author focuses on the work of leading graphic artists who created illustrations to Franko's works being inspired by wisdom of the classic.