Конструктивный способ защиты технической скважины от вредного влияния очистных выработок - Хохлов, Б.В. (Український науково-дослідницький і проектно-конструкторський інститут гірничої геології, геомеханіки і маркшейдерської справи НАН України, 2009)
Проаналізовано результати обстеження технічних свердловин, що зазнали впливу очисних робіт в різних умовах Донбасу. Запропоновано новий конструктивний спосіб захисту технічних свердловин від шкідливого впливу очисних виробок. The results of inspection of technical wells that experienced the influence of stoping in different conditions of Donbass have been analyzed. A new constructive method for protection of engineering boreholes against unfavorable effect of production workings is proposed.