Выбор алгоритма построения 3-D модели для Криворожской СГ-8 - Златокрылец, Я.С.; Агаркова, Н.Г. (Український науково-дослідницький і проектно-конструкторський інститут гірничої геології, геомеханіки і маркшейдерської справи НАН України, 2009)
Проаналізовано алгоритми побудування тривимірніх моделей в прикладі до ГІС. Проведена оцінка алгоритмів за складністю та швидкістю побудови сцени. Обраний алгоритм октарнихдерев для програмної реалізації трьохвимірної моделі Криворізької НГ-8. Algorithms of building 3-D models in GIS were analysed. An estimation of algorithms by complication and speed of construction scene were made. An algorithm of oktar trees were chosen for program realization for 3-D model of Kryvorojskaya SG-8.