Перспектива автоінтертекстуальності в романі М. Продановича "Еліша в країні Святих Коропів" - Білик, Н. (Слово і Час, 2017)
На матеріалі роману сучасного сербського прозаїка Мілети Продановича “Еліша в країні Святих
Коропів” у статті висвітлюється досвід автоінтертекстуального моделювання семантики твору,
притаманний сербській постмодерністській літературі. Based on the novel by modern Serbian writer Mileta Prodanovich, the essay highlights experience of
modeling semantics of works auto-intertextually, as a characteristic of Serbian postmodern literature. На материале романа современного сербского прозаика Милеты
Продановича “Элиша в стране Святых Коропов” в статье освещается
опыт автоинтертекстуального моделирования семантики
произведения, свойственный сербской постмодернистской
литературе.