Исследование устойчивости горных пород к различным видам природных воздействий с использованием лазерно-ультразвуковой спектроскопии - Корчак, А.В.; Закиров, А.А.; Иньков, В.Н.; Черепецкая, Е.Б.; Шкуратник, В.Л. (Український науково-дослідницький і проектно-конструкторський інститут гірничої геології, геомеханіки і маркшейдерської справи НАН України, 2009)
Розглянуто результати експериментальних досліджень ступеня вивітрювання зразків піроксенів під впливом чинників різної фізичної природи з використанням методів лазерної ультразвукової спектроскопії. The results of the experimental investigations of the degree of weathering of pyroxenes under the influence of the factors of different physical nature using laser ultrasonic spectroscopy techniques are considered.