Аналіз генетичного різноманіття популяцій Gentiana lutea L. методом маркування міжретротранспозонових послідовностей (IRAP-ПЛР) - Мосула, М.З.; Конвалюк, І.І.; Мельник, В.М.; Бублик, О.М.; Андрєєв, І.О.; Дробик, Н.М.; Кунах, В.А. (Физиология растений и генетика, 2014)
Досліджено особливості генетичної структури й оцінено рівень поліморфізму шести популяцій рідкісної рослини G. lutea з Українських Карпат за допомогою IRAP-маркерів. Исследованы особенности генетической структуры и оценен уровень полиморфизма шести популяций редкого растения G. lutea из Украинских Карпат с помощью IRAP-маркеров. The features of genetic structure and level of genetic polymorphism were investigated using IRAPPCR in six populations of rare plant G. lutea from Ukrainian Carpathians.