Вплив теплового стресу на пероксидне окиснення ліпідів та активність аскорбатпероксидази у Nicotiana tabacum - Буздуга, І.М.; Волков, Р.А.; Панчук, І.І. (Физиология растений и генетика, 2014)
Досліджували оксидативні пошкодження, спричинені тепловим стресом, з’ясовували функціональну роль аскорбатпероксидази (АРХ) на ранній стадії стресової відповіді Nicotiana tabacum. Исследовали оксидативные повреждения, вызываемые тепловым стрессом, выясняли функциональную роль аскорбатпероксидазы (АРХ) на ранней стадии стрессового ответа Nicotiana tabacum. The effect of heat shock on oxidative injury, and functional role of ascorbate peroxidase (APX) during early stage of stress response in Nicotiana tabacum were investigated.