Олена Володимирівна Дубініна (Слово і Час, 2017)
11 квітня 2017 р. після тяжкої тривалої хвороби
відійшла у вічність кандидат філологічних наук,
науковий співробітник відділу теорії літератури
та компаративістики Олена Володимирівна
Дубініна.