Геомеханические исследования как метод изучения техногенного гидродинамического режима на территории Солотвинского солерудника - Тиркель, М.Г.; Артеменко, П.Г.; Питаленко, Е.И.; Педченко, С.В. (Український науково-дослідницький і проектно-конструкторський інститут гірничої геології, геомеханіки і маркшейдерської справи НАН України, 2009)
У статті дається загальна характеристика ситуації, що склалася на території Солотвінського солерудника. Виконана оцінка існуючого гідродинамічного режиму на підставі результатів геомеханічних досліджень. General description of the current situation at the area of salt mine in Solotvino is given. Assessment of the existent hydrodynamic regime is made on the basis of the results of geomechanical investigations.