В. І. Ніколайчук, М. М. Вакерич "Генетика" - Моргун, В.В. (Физиология растений и генетика, 2014)
Рецензія на навчальний посібник: В. І. Ніколайчук, М. М. Вакерич "Генетика". - Ужгород : Гражда, 2013. — 506 с.