Оценка эффективности дегазации газонасыщенного угольного массива с применением гидродинамического воздействия - Житленок, Д.М. (Український науково-дослідницький і проектно-конструкторський інститут гірничої геології, геомеханіки і маркшейдерської справи НАН України, 2009)
На підставі експериментальних робіт в промислових умовах дана оцінка ефективності гідродинамічної дії на газонасичений вугільний масив. On the basis of the experimental research under industrial conditions was appreciated of effectiveness of hydrodynamic action on the gas-saturated massif.