Чинники життєздатності насіння голозерного ячменю - Рибалка, О.І.; Поліщук, С.С.; Моргун, Б.В. (Физиология растений и генетика, 2014)
Наведено результати дослідження чинників, що визначають життєздатність насіння зразків голозерного і плівчастого ячменю в період посів—сходи. Представлены результаты исследования факторов, определяющих жизнеспособность семян образцов голозерного и пленчатого ячменя в период посев—всходы. The factors that determine of the naked and hulled barley samples seed viability during the phase drilling/seedling emergency are studied.