Наталія Юріївна Таран (до 60-річчя від дня народження) (Физиология растений и генетика, 2015)
16 грудня виповнилося 60 років відомому вченому, талановитому фітофізіологу, фахівцю в галузі вивчення механізмів стійкості рослин, їх індукції за участю ендогенних та екзогенних чинників, доктору біологічних наук, професору, завідувачу кафедри фізіології та екології рослин ННЦ «Інститут біології» Київського національного університету імені Тараса Шевченка, лауреату премії імені М.Г. Холодного Наталії Юріївні Таран.