Дзеркало нашого національного буття - Брикун, М. (Слово і Час, 2017)
Рецензія на книгу: Мельниченко В. Михайло Грушевський: "Шевченко – святий національний прапор”. 200 історій і розповідей про двох українських геніїв. – Київ: Либідь, 2017. – 400 с.