Наші презентації (Слово і Час, 2017)
Козак С. Літературно-культурологічні меморабіліа; Всесвіт. – 2017. – №1–2; Мірошниченко Любов. Художня трансформація євангельських міфів у романах Г. Тарасюк; Полохова Наталія. Своєрідність психологізму в художній прозі Є. Гуцала 70-х рр. ХХ ст.; Полякова Світлана. Стильові домінанти оповіді в романістиці Бориса Харчука; Тараненко Альона. Проблеми художнього втілення дитячої психології в українській прозі 70–80-х років ХХ століття; Шаф Ольга. Вінок сонетів у сучасній українській ліриці; Шаф Ольга. Горизонти розуміння. Статті та роздуми про творчість Тараса Шевченка; Шаф Ольга. Еволюція жанрів української лірики рубежу ХХ – ХХІ століть; Шаф Ольга. Сонет Емми Андієвської в західноєвропейському контексті; Таїни художнього тексту. – 2015. – Вип. 18; Таїни художнього тексту. – 2016. – Вип. 19.