Вплив температурних стресів на вміст цитокінінів у проростках Triticum aestivum L. сорту Ятрань 60 - Косаківська, І.В.; Войтенко, Л.В.; Ліхньовський, Р.В.; Устінова, А.Ю. (Физиология растений и генетика, 2015)
Досліджено вплив температурного режиму на склад і вміст цитокінінів (ЦК) у кореневій та надземній частинах 7- й 14-добових проростків Triticum aestivum L. жаростійкого сорту Ятрань 60. Исследовано влияние температурного режима на состав и содержание цитокининов (ЦК) в корневой и надземной частях 7- и 14-суточных проростков Triticum aestivum L. жаростойкого сорта Ятрань 60. The effect of short-term heat (2 h, +40 °C), cold (2 h, +2 °C) and combined temperature stresses on the level of cytokinin (CK) in roots and leaves of 7- and 14-day-old seedlings of Triticum aestivum L. variety Yatran 60 was investigated.