Вплив лектину на азотфіксувальну активність та відновлення нітратів у рослинах люцерни, інокульованої ризобіями, на фоні різного водозабезпечення - Михалків, Л.М. (Физиология растений и генетика, 2015)
Досліджено вплив екзогенного лектину насіння сої на відновлення нітратів у рослинах, а також азотфіксувальну активність бульбочок люцерни, інокульованої Sinorhizobium meliloti 441, за різного водозабезпечення (60 і 40 % ПВ). Исследовано влияние экзогенного лектина семян сои на восстановление нитратов в растениях, а также азотфиксирующую активность клубеньков люцерны, инокулированной Sinorhizobium meliloti 441, при разном водообеспечении (60 и 40 % ПВ) The influence of exogenous soybean seed lectin on nitrate reduction in plants and nitrogen fixation activity in nodules of alfalfa inoculated by Sinorhizobium meliloti 441 under different water supply (60 % and 40 % of total moisture capacity) was investigated.