Вміст вільного проліну в проростках кукурудзи як показник швидких реакцій на дію летальних осмотичних стресів in vitro - Сергєєва, Л.Є.; Михальська, С.І.; Курчій, В.М.; Тищенко, О.М. (Физиология растений и генетика, 2015)
Досліджували зміни вмісту вільного проліну (Рro) на початкових етапах реакції кукурудзи на дію модельованого летального зневоднення та сульфатно-хлоридного засолення. Исследовали содержание свободного пролина (Pro) на начальных этапах реакций кукурузы на действие моделированного летального обезвоживания и сульфатно-хлоридного засоления. The free proline fluctuations were measured in 7-day-old corn seedlings during early reactions under simulating lethal water or sulfate-chloride salt stress pressure.