Вплив температури на пігментний склад і вміст розчинних білків у контрастних за ознакою термостійкості сортів пшениці (Triticum aestivum L.)
Досліджено вплив короткотривалих теплового (2 год, +40 °С) і холодового (2 год, +4 °С) стресів на пігменти й розчинні білки 7- і 14-добових проростків контрастних за ознакою термостійкості сортів пшениці (Triticum aestivum L.). Виявлено специфічні ознаки в реакції пігментного комплексу і розчинних б...
Gespeichert in:
| Veröffentlicht in: | Физиология растений и генетика |
|---|---|
| Datum: | 2015 |
| 1. Verfasser: | Бабенко, Л.М. |
| Format: | Artikel |
| Sprache: | Ukrainian |
| Veröffentlicht: |
Iнститут фізіології рослин і генетики НАН України
2015
|
| Online Zugang: | https://nasplib.isofts.kiev.ua/handle/123456789/159555 |
| Tags: |
Tag hinzufügen
Keine Tags, Fügen Sie den ersten Tag hinzu!
|
| Назва журналу: | Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine |
| Zitieren: | Вплив температури на пігментний склад і вміст розчинних білків у контрастних за ознакою термостійкості сортів пшениці (Triticum aestivum L.) / Л.М. Бабенко // Физиология растений и генетика. — 2015. — Т. 47, № 6. — С. 505-513. — Бібліогр.: 14 назв. — укр. |
Institution
Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of UkraineÄhnliche Einträge
-
Лімітуючі чинники фотосинтетичної асиміляції СО2 в двох контрастних за продуктивністю сортів озимої пшениці
von: Стасик, О.О.
Veröffentlicht: (2008) -
Біотехнологія індукування стійкості рослин пшениці (Triticum aestivum L.) проти біотичного стресу
von: Жук, І.В., et al.
Veröffentlicht: (2015) -
Вплив вірусу смугастої мозаїки пшениці на параметри індукованої флюоресценції рослин Triticum aestivum
von: Чернюк, С.О., et al.
Veröffentlicht: (1999) -
Вплив тринексапак-етилу на накопичення ортофосфатів рослинами озимої пшениці (Triticum aestivum L.)
von: Вірич, П.А., et al.
Veröffentlicht: (2013) -
Вплив температурних стресів на вміст цитокінінів у проростках Triticum aestivum L. сорту Ятрань 60
von: Косаківська, І.В., et al.
Veröffentlicht: (2015)