Традиції "розстріляного відродження" в художній та літературознавчій практиці діаспори - Лущій, С. (Слово і Час, 2017)
У статті проаналізовано шляхи осмислення письменниками та критиками діаспори кращих здобутків вітчизняної літератури 1920 – 1930-х років. The author of the article examines writers’ and critics’ approaches to comprehending the best achievements of the national literature of the 1920s and 1930s. В статье проанализированы пути осмысления писателями и критиками диаспоры лучших достижений отечественной литературы 1920–1930-х годов.