Перша монографія про кримськотатарську народну емігрантську пісню - Жулинський, М. (Слово і Час, 2017)
Рецензія на книгу: Гуменюк О. Айтьір да агьларьім - Скажу та й заплачу. Кримськотатарська народна емігрантська пісня кінця XVIII - XIX століть: монографія. – Київ: Інститут мистецтвознавства, фольклористики та етнології ім. М. Т. Рильського НАН України, 2016. – 374 с.