Віршознавчий семінар в Інституті літератури - Муравецька, Я. (Слово і Час, 2017)
1 червня 2017 р. в Інституті літератури ім. Т Г. Шевченка НАНУ відбувся Віршознавчий семінар
“Український тонічний вірш: дольник, тактовик, акцентний, вільний вірш”, організований відділом
теорії літератури і компаративістики.