Перші читання пам'яті Тамари Денисової - Годік, К. (Слово і Час, 2017)
31 травня ц. р. в Інституті літератури ім. Т. Г. Шевченка НАН України відбулися перші читання
пам’яті Тамари Наумівни Денисової, ініційовані відділом теорії літератури і компаративістики
Інституту літератури та Українським міжуніверситетським науково-дослідницьким шекспірівським
центром.