Нью-Йоркська група з погляду міфопоетики - Яручик, В. (Слово і Час, 2017)
Рецензія на книгу: Тадей Карабович. Міфопоетика Нью-Йоркської групи. Монографія / відп. ред. Р. Радишевський. – Київ: Талком, 2017. – 461 с.