20-й філологічний семінар - Бернадська, Н. (Слово і Час, 2017)
20 грудня 2016 р. в Інституті філології Київського національного університету імені Тараса Шевченка
відбувся 20-й філологічний семінар “Теоретичні і методологічні проблеми літературознавства”,
цьогорічна тема якого – “Театр літературного процесу: теорія і дійові особи”.