Конференція у Вроцлаві - Тарнашинська, Л. (Слово і Час, 2017)
Центр постколоніально-посттоталітарних студій Вроцлавського університету в співпраці з
Інститутом слов’янської філології, Інститутом журналістики та суспільної комунікації провели
1-2 червня ц.р. на філологічному факультеті Вроцлавського університету міжнародну наукову
конференцію на тему: “Від “ЗАПИСУ” до запису історії. Культура поза цензурою в Центрально-Східній Європі в 1977 – 1991 рр.”.