Перспективы развития комбината "Запорожсталь" - Коновалов, Ю.В.; Коренко, М.Г. (Металл и литье Украины, 2014)
В качестве объектов, на основе которых должна произойти коренная модернизация предприятия, должны стать кислородно-конвертерный цех, толстослябовый литейно-прокатный агрегат и новый цех по производству холоднокатаного листа, жести и ленты с различными видами защитных покрытий. Виконано аналіз існуючого положення справ на комбінаті «Запоріжсталь». Показано, що сталеплавильний і прокатний переділ морально і фізично застаріли. Як об’єкти, на основі яких повинна статися корінна модернізація підприємства, повинні стати киснево-конвертерний цех, товстослябовий ливарно-прокатний агрегат і новий цех з виробництва холоднокатаного листа, жерсті та стрічки з різними видами захисних покриттів. The analysis of the existing situation at the plant «Zaporizhstal» was done. It is shown that the steelmaking and rolling redistribution morally and physically are obsolete.The objects on which should happen radical modernization of the enterprise must be oxygen-converter plant, thick slab casting and rolling machine and a new plant for the production of cold-rolled sheet, tin and ribbons with different types of protective coating.