Совершенствование техники и технологий, используемых в условиях металлургического производства ПАО "ЕВРАЗ – ДМЗ им. Петровского" - Мазов, М.М. (Металл и литье Украины, 2014)
Рассмотрено современное состояние основных металлургических переделов ПАО «ЕВРАЗ – ДМЗ им. Петровского». Дана комплексная оценка организационно-техническим мероприятиям, направленным на модернизацию основного и вспомогательного металлургического оборудования, проведенным на предприятии в 2012-2014 гг. Определены дальнейшие перспективные направления совершенствования работы предприятия с учетом современных требований к производимой металлопродукции и финансовых возможностей собственников предприятия. Розглянуто сучасний стан основних металургійних переділів «ПАТ ЄВРАЗ – ДМЗ ім. Петровського». Дана комплексна оцінка організаційно-технічним заходам, спрямованим на модернізацію основного і допоміжного металургійного устаткування, які проведені на підприємстві в 2012-2014 рр. Визначено подальші перспективні напрями вдосконалення роботи підприємства з урахуванням сучасних вимог до виробленої металопродукції, а також фінансових можливостей власників підприємства. Розглянуто сучасний стан основних металургійних переділів «ПАТ ЄВРАЗ – ДМЗ ім. Петровського». Дана комплексна оцінка організаційно-технічним заходам, спрямованим на модернізацію основного і допоміжного металургійного устаткування, які проведені на підприємстві в 2012-2014 рр. Визначено подальші перспективні напрями вдосконалення роботи підприємства з урахуванням сучасних вимог до виробленої металопродукції, а також фінансових можливостей власників підприємства.