Алхімія слова: вимір сучасного українського бестселера - Белімова, Т. (Слово і Час, 2017)
У статті розглянуто основні риси бестселера, його проекцію і сприйняття в українському
гуманітарному просторі. Окреслено розвиток національного бестселера, поява якого стала
можливою у зв'язку з масовим книгодрукуванням в Україні та виходом на книжковий ринок
великих видавництв. The article considers the main features of bestseller, its projection and perception within Ukrainian
humanities. The author outlines main features of national bestseller, which emerged due to mass
book printing, which started in Ukraine, and access of major publishing houses to the book market. В статье рассмотрены основные черты бестселлера,
его проекция и восприятие в украинском гуманитарном
пространстве. Определено развитие национального
бестселлера, появление которого стало возможным в
связи с массовым книгопечатанием в Украине и выходом
на книжный рынок крупных издательств.