Щоб сяйво рідного слова було далеко видно... (До 110-річчя Олекси Засенка) - Бондар, М. (Слово і Час, 2017)
У жовтні виповнилося 110 років від дня народження українського літературознавця, критика, перекладача, письменника Олекси Засенка. Визначальним у різносторонній діяльності вченого й літератора було дослідження української літератури класичного періоду.