Свобода як проблема - Поліщук, Я. (Слово і Час, 2017)
Рецензія на книгу: Лосик О. Феномен свободи і французький постмодернізм. – Львів, 2016. – 302 с. (Серія: Українознавча наукова бібліотека НТШ, ч. 46).