Вшанування пам'яті Михайла Новицького - Сулима, М. (Слово і Час, 2017)
3 жовтня ц. р. в Інституті літератури ім. Т. Г. Шевченка НАН України відбувся
семінар, присвячений 125-й річниці від дня народження шевченкознавця
Михайла Михайловича Новицького, який понад сорок років досліджував
біографію Шевченка, вивчав тексти його творів, був редактором і впорядником
видань поета та автором коментарів до них.