Наші презентації (Слово і Час, 2017)
Боронь О. Спадщина Кобзаря Дармограя: джерела, типологія та інтертекст Шевченкових повістей; “Гармония – абсолютна, а дисгармония – относительна”. Памяти М. М. Гиршмана; Юрій Федькович у спогадах сучасників.