Про виконання науково-технічних проектів установ НАН України у 2018 році (стенограма наукової доповіді на засіданні Президії НАН України 12 червня 2019 р.) - Наумовець, А.Г. (Вісник НАН України, 2019)
У доповіді наведено найважливіші результати виконання науково-технічних проектів установ НАН України у 2018 р. Зазначено, що реалізація цієї програми сприяє більш ефективному впровадженню в економічну і соціальну сферу прикладних розробок установ НАН України, а також налагодженню тісніших зв'язків між науковцями НАН України та вітчизняними підприємцями.