Математика — музика життя (до 70-річчя члена-кореспондента НАН України А. Н. Кочубея) - Антонюк, О.В.; Михайлець, В.А. (Вісник НАН України, 2019)
26 серпня 2019 р. виповнюється 70 років видатному, визнаному у світі українському математику, відомому фахівцю в галузі математичної фізики,
функціонального аналізу та рівнянь у частинних похідних, який започаткував і розвинув кілька нових напрямів сучасного математичного аналізу,
лауреату Державної премії України в галузі науки і техніки (2018), завідувачу відділу нелінійного аналізу Інституту математики НАН України,
доктору фізико-математичних наук, члену-кореспонденту НАН України
Анатолію Наумовичу Кочубею.