Інвестиційний аспект розвитку економіки вітчизняних суб’єктів підприємництва на регіональному рівні в умовах фінансової глобалізації - Борисова, С.Є.; Балашова, О.В. (Управління економікою: теорія та практика, 2018)
Проаналізовано інвестиційний аспект розвитку національної економіки України та виокремлено чинники, які характеризують привабливість національної економіки та її банківського сектору в контексті фінансової глобалізації міжнародного середовища. Приділено увагу інвестиційній привабливості регіону, напрямам підвищення рівня інвестиційної привабливості та економічного розвитку регіонів України. Проанализирован инвестиционный аспект развития национальной экономики Украины и выделены факторы, характеризующие привлекательность национальной экономики и ее банковского сектора в контексте финансовой глобализации международной среды. Уделено внимание инвестиционной привлекательности региона, направлениям повышения уровня инвестиционной привлекательности и экономического развития регионов Украины. The article analyzes the investment aspect of the development of the national economy of Ukraine and outlines the factors that characterize the attractiveness of the national economy and its banking sector in the context of the financial globalization of the international environment. Attention is paid to the investment attractiveness of the region, directions of increasing the level of investment attractiveness and economic development of the regions of Ukraine.