Вплив легуючих мікродобавок VC, ТаС, Cr3C2 на структуру та фізико-механічні властивості твердого сплаву ВН20 - Ботвинко, В.П. (Породоразрушающий и металлообрабатывающий инструмент – техника и технология его изготовления и применения, 2019)
Досліджено вплив технологічних факторів на структуру та фізико-механічні властивості сплаву ВН20, легованого карбідами VC, ТаС, Cr3C2. Визначено оптимальні технологічні режими спікання для виготовлення сплавів ВН20 з поліпшеними фізико-механічними властивостями і структурою. Исследовано влияние технологических факторов на структуру, физико-механические и эксплуатационные свойства сплава ВН20, легированного карбидами VC, ТаС, Cr3C2. . Определены оптимальные технологические режимы спекания для изготовления сплавов ВН20 с улучшенными физико-механическими свойствами и структурой. The influence of technological factors on the structure, physico-mechanical and operational properties of the VN20 alloy doped by VC, Та, Cr3C2 carbides were studied. The optimum technological sintering conditions for manufacturing alloys VN20 with enhanced structure and physico-mechanical properties were defined.