Вплив реологічних властивостей дисперсної системи на показники полірування підкладок із ситалу - Філатов, Ю.Д.; Сидорко, В.І.; Сохань, С.В.; Ковальов, С.В.; Панова, А.М.; Ковальов, В.А.; Гаращенко, В.В.; Вєтров, А.Г. (Породоразрушающий и металлообрабатывающий инструмент – техника и технология его изготовления и применения, 2019)
Метою даного дослідження є вивчення закономірностей впливу реологічних властивостей дисперсної системи на показники процесу полірування ситалових підкладок. Целью данной работы является изучение закономерностей влияния реологических свойств дисперсной системы на параметры процесса полирования ситалловых подложек. The purpose of this study is to study the laws of the influence of the rheological properties of the dispersed system on the parameters of the polishing process of the sitall substrates.