Старий український консерватизм у висвітленні Михайла Грушевського - Пазюра, Н. (Історіографічні дослідження в Україні, 2017)
У статті проаналізовано праці відомого вченого та громадського
діяча М. Грушевського у контексті дослідження старого українського
консерватизму. Визначено змістове наповнення вживаної ним термінології та її ознак, які залежно від досліджуваного періоду мають свої
характерні особливості. Writings of a famous scholar and public activist Mykhailo Hrushevskyi
in the context of the old Ukrainian conservatism research are analyzed in
the article. The content of the used terminology and its features, which have
their own characteristics depending on the research period are defined.