Дослідження українського права литовської доби у "Працях Комісії для виучування історії західно-руського та українського права" - Ващук, Д. (Історіографічні дослідження в Україні, 2017)
У статті проаналізовано науковий збірник «Праці Комісії для виучування історії західно-руського та вкраїнського права», який виходив упродовж 1925–1930 рр. Предметом аналізу стали статті, присвячені вивченню права українських земель у період їх перебування у складі Великого князівства Литовського. The 1925–1930 collective volume of scientific papers «The committee`s contributions for studying the eastern Russian and Ukrainian law» is analyzed in the article. The subject matter of the analysis are the articles devoted to the study of Ukrainian territories` law in the period of Grand Duchy of Lithuania rule.