Моделювання процесів обміну інформацією в інтегрованій міжвідомчій інформаційній системі - Алексеєв, В.А.; Ільїн, С.А.; Терещенко, В.С. (Інститут програмних систем НАН України, 2006)
Аналізуються технології обміну інформацією в інтегрований міжвідомчій інформаційній системі шляхом моделювання ін форма-
ційних процесів по операціях, фазах та етапах їхньої реалізації та обгрунтовуються основні проектні рішення щодо архітектури
таких систем. The technologies of information interchange in the integrated interdepartmental information system are analyzed by simulation of
information processes on operations, to phases and stages of their implementation and the main design solutions on architecture of such
systems are proved.