Матрица ранжирования типов бытия международных отношений - Хонин, В. (Інститут світової економіки і міжнародних відносин НАН України, 2009)
Статья посвящена постижению политико-философских аспектов типов бытия международных отношений. Определены, проанализированы и классифицированы основные критерии подобного формата исследования международных отношений. Путем теоретического конструирования автор разработал и логически обосновал оригинальную матрицу ранжирования типов бытия международных отношений. Стаття присвячена осягненню політико-філософських аспектів типів буття міжнародних відносин. Визначені, проаналізовані та класифіковані основні критерії подібного формату дослідження міжнародних відносин. Шляхом теоретичного конструювання автор розробив і логічно об.рунтував оригінальну матрицю ранжування типів буття міжнародних відносин. The article deals with political and philosophical aspects of the types of international relations. The main criteria of such an investigation have been determined, analyzed and classified. By way of theoretical construction the author has worked out and logically substantiated the original matrix of ranging of the types of international relations.