Influence of radial depth of cut on entry conditions and dynamics in face milling application - Agic, A.; Eynian, M.; Hägglund, S.; Ståhl, J.-E.; Beno, T. (Сверхтвердые материалы, 2017)
In this study, acceleration of the workpiece is measured for different radial depths of cut and cutting edge geometries. The influence of the radial depth of cut on the dynamical behavior is evaluated in time and frequency domains. The results for different radial depths of cut and cutting geometries are quantified using the root mean square value of acceleration. The outcome of this research study can be used both for the better cutting data recommendations and improved tool design. У даному дослідженні прискорення оброблюваної деталі вимірювали для різних радіальних глибин різання і геометрії ріжучої кромки фрези. Вплив радіальної глибини різання на динамічну поведінку оцінювали в часових і частотних інтервалах. Отримано кількісні результати для різних радіальних глибин і геометрії різання з використанням середньоквадратичного значення прискорення. Результати цього дослідження можуть бути використані для рекомендацій як покращення процесу різання, так і конструкції інструменту. В данном исследовании ускорение перемещения заготовки измеряли для разных радиальных глубин резания и геометрии режущей кромки фрезы. Влияние радиальной глубины резания на динамическое поведение оценивали во временных и частотных интервалах. Получены количественные результаты для различных радиальных глубин и геометрии резания с использованием среднеквадратичного значения ускорения. Результаты этого исследования могут быть использованы для рекомендаций по улучшению как процесса резания, так конструкции инструмента.