Науково-практична конференція «Сучасні проблеми зварювального виробництва» (Техническая диагностика и неразрушающий контроль, 2017)
Конференція присвячується 25-річчю Товариства зварників України та 175-річчю М. М. Бенардоса – винахідника дугового зварювання. Конфренція відбудеться 22–23 листопада 2017 р, м. Київ, Міжнародний виставковий центр.