Оцінка ризику експлуатації зварних конструкцій на підставі моніторингу процесів системи управління якістю і проведення випробувань методами НК і ТД - Бондаренко, Ю.К.; Ковальчук, О.В. (Техническая диагностика и неразрушающий контроль, 2017)
Визначені особливості побудови системи управління якістю зварювального виробництва згідно нової редакції ISO 9001:2015 на основі розробки процесів системи з позицій ризик – орієнтованого підходу. Більш детальне технічне регулювання і контроль зазнають ті процеси системи, які суттєво впливають на якість. Определены особенности построения системы управления качеством согласно новой редакции ISO 9001:2015 на основе разработки процессов системы с позиций риск – ориентированного подхода. The peculiarities of constructing a quality control system for welding production in accordance with the new edition of ISO 9001:2015 were determined based on the development of the system processes from the standpoint of risk, i.e. oriented approach.