Міжнародна конференція "Зварювання та споріднені технології – сьогодення і майбутнє" (Техническая диагностика и неразрушающий контроль, 2017)
100-річчю Національної академії наук України. 5 - 6 грудня, 2018 р. Україна, м. Київ.