Готелі дореволюційного Миколаєва: проблеми атрибуції - Гарбар, Г.А. (Інститут української археографії та джерелознавства імені М.С. Грушевського НАН України, 2009)
Стаття присвячена проблемі атрибуції закладів сфери гостинності дореволюційного Миколаєва, що надавали послуги з тимчасового розміщення. Інформація, що наводиться автором, поповнює наші знання стосовно історичного минулого готельної справи в Миколаєві. Статья посвящена проблеме атрибуции заведений сферы гостеприимства дореволюционного Николаева, что предоставляли услуги по временному размещению. Информация, которая наводится автором, пополняет наши знания относительно исторического прошлого гостиничного дела в Николаеве. The article is devoted to the problem of attribution of establishments of sphere of hospitality of prerevolution Mykolaiv that gave services in the temporal placing. Information which is pointed an author fills up our knowledge in relation to historical the pas of hotel business in Mykolaiv.