Творчість М. Костомарова у історіографічній рецепції М. Грушевського - Тельвак, В.; Тельвак, В. (Історіографічні дослідження в Україні, 2018)
Висвітлюються історіографічні рефлексії М. Грушевського стосовно наукової спадщини М. Костомарова. Подається аналіз інтерпретацій та оцінок М. Грушевського щодо наукового доробку, історичних поглядів та громадської діяльності цього вченого. The author shows M. Hrushevsky’s historiographic reflections as to
M. Kostomarov’s scientific legacy. Analyses M. Hrushevsky’s interpretations
and estimations of this scholar’s scientific legacy, historical views and
public activities.