Нова праця з історіографії біографістики - Богдашина, О. (Історіографічні дослідження в Україні, 2018)
Рецензія на книгу: Вовк О. І. Постать Василя Каразіна в історіографії / наук. ред. С. М. Куделко. Харків: ХНУ імені В. Н. Каразіна, 2016. 328 с.